Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-07-31

Viimeisiä lomapäiviä.




Nyt tämä neiti vetää lonkkaa koko viikonlopun, juo lattea ja syö itsetehtyä juusto ciabattaa
En voi tajuta, että viikon päästä alkaa jo koulu! Pitäisi alkaa opiskella ja käydä koulussa säännöllisesti, mitä olen tehnyt viimeksi yli 3v. sitten peruskoulussa! Huh, vähän kyllä pelottaa...



Ei kai tässä muu auta, kuin nauttia vielä kesästä, istua pihalla koiran kanssa ja piirrellä. Seuraavan varsinaisen työrupeamani taiteen osalta jätän koulun alkuun. Pitää säästellä voimia ja on tullut maalattua/piirrettyä/kuvattua nyt tänä kesänä varmaan enemmän kuin koko vuonna!
Hejdå !



2010-07-29

polyvore.

Iik, jäin koukkuun Polyvoreen!




My organised chaos


athletic joker.

poker night.
Just Hanging Around


winter in desert.


Winter day in Finland.

2010-07-28

Tyylistä, kirjoista ja pornosta.


En ole pitkään aikaan päivitellyt muuta kuin tauluja ja sarjakuvia, joten nyt jotain muuta. (Tosin sain kyllä osasto R41sen sivun 11 tänään valmiiksi! Lukemaan - > http://huukocomic.blogspot.com/)
Tajusin nimittäin tänään, että minulla on tunnus polyvoressa, tuossa loistavassa ja inspiroivassa tyylin mekassa. Sinne siis menin harjoittelemaan näiden vaatekasojen kaunista sommittelua ja aloitin perus stailauksella; omalla basic koululookilla:

(Tosin kengiksi vaihdan bootsit tai herrainkengät..)

Tyylini perusta näkyy tuossa aika hyvin, sillä ennenkaikkea arvostan laatua, ekologisuutta, tyylikkyyttä, minimalismia, materiaaleista nahkaa, villaa, puuvillaa ym. luonnonmateriaaleja.
Väreistä harmaan eri sävyjä, valkoista ja mustaa (sekä nahassa ruskeaa).

Niinkuin jo helmikuussa (http://huuko.blogspot.com/2010/02/tanaan-olin-intiaani.html !!) vouhotin, muoti ja tyyli ovat mielestäni taidetta jo sinänsä. Enkä puhu nyt massamuotia ja teinilookkia seuraavista pikku hedelmistä, tytöistä ja pojista, vaan ihmisistä, joilla on tahtoa ja rohkeutta pukeutua miten haluavat. Ja tietenkin niistä, jotka luovat niitä nerokkaita mestariteoksia catwalkille, puettuna samankokoisten ja näköisten mallien (=tyhjien taulujen) ylle. Ah!
Itse en pukisi päälleni puoliakaan niistä vaatteista ja asuista, joita ihailen, mutta eikai ihmisen tarvitse kävellä kadulla lempitaulu kainalossa? Minä pidän vain muoti- ja tyyliblogien, muotikuvastojen ja -lehtien, voguen, trendin ym. selaamisesta ja ihastelemisesta.
Mutta päläpälä, toistan samoja asioita, kuin edellisessä merkinnässä (kts. linkki ylempänä.) joten asiaan; syy miksi julkaisen polyvoressa tehtyjä kuviani tms. ei toki tarkoita, että blogini olisi muuntautumassa tyyliblogiksi, not! Minusta vain pukeutumiseni, itsetekemäni korut, vaatteet ja asusteet ovat tavallaan osa taidettani. Se, että suunnittelen korun on minulle sama, kuin maalaisin taulun.
Tuossa Polyvoren kuvassa ei tietenkään ole mitään omia tekeleitäni, enkä edes omista juuri noiden suunnittelijoiden kyseisiä vaatteita ja asusteita, vaan valitsin ne, jotka eniten muistuttavat oman vaatekaappini sisältöä ja ne, jotka ovat hankinnassa. (Luotikoru♥ nahkareppu♥)
Ja loppupeleissä olen vain tosi kiinnostunut eri ihmisten tyyleistä ja arvostan niitä, jotka pukeutuvat miten haluavat ja pitävät tyylinsä, vaikka siinä sivussa vähän kärsisivät - tai paljon, niinkuin minä...

Näin siis tänään, katsotaan nyt mitä saan huomenna aikaan huoneen siivoamisen lisäksi. Kultakin tulee käymään ja kirjoja olisi pino luettavana. Luin muuten juuri Kaikki isäni hotellit - John Irving ja suosittelen kaikille! Aivan loistava kirja, joka vaan paranee loppua kohti.
Nyt menen jatkamaan Wide awaken lukemista (Suosittelen myös kaikille 18v täyttäneille: http://angstgoddess003.livejournal.com/?skip=60&tag=wide+awake ) , paras lukemani ficci ikinä, jos tuollaista nyt ficiksi voi enää kutsua. Nimet vaihtoon, painoon ja kaupan hyllylle! Samalla karttuu enkuntaito, jäänyt vähän heikoksi viimevuosina...
Koitan olla ahkera ja palailla asiaan pikaisesti, ( toivottavasti uuden akryylimaalauksen kanssa, sillä ostin juuri kasan uusia siveltimiä ja putkilon kallista akryylia, hmh! )

Cýa!



All u need is ur guitar and keys. (So u can come back ? )



Ps. loppuun vielä inpiraation lähteitäni mummoni kasaamasta albumista:



rakkautta♥

2010-07-23

lisää..

Jos kiinnostaa ostaa näitä koruja, niin nyt on isot myynnissä täällä:

Huomenna laitan pienetkin...







B a l u b a !


Noniin, täällä taas! Paljastamassa miksi olen lusmuillut sarjakuvien teossa... Olen nimit. tehnyt jotain paljon parempaa; Afrikkalais vaikutteisia koruja/avaimenperiä/koristeita tms. missä niitä nyt haluaakaan käyttää. Ja nehän valmistuivat näin:

1. Luonnokset ja massasta tehdyt naamiot lakattuna..

2. Massanaamiot valmiina, tämän jälkeen lakka...

Lakattuna...

3. Lakan päälle 1-2 kerrosta akryylimaalia.

4. Kerros mustaa akryylia, osa pyyhitty pois.

5. Sen jälkeen pujotin nyöreihin helmet ja sulat

Valmiit koru-osat...


6. Nimikirjaimet naamioiden taakse ja yksityiskohdat, koristeet ja kasvomaalaukset valkoisella ja punaisella akryylimaalilla.


7. Kuumaliimalla koru-osat naamioihin kiinni, vahvikkeeksi vielä pala kangasta, jotta varmasti pysyy.



Volà !

Ah, rakastan niitä, mutta myyn pois silti, jotta voin tehdä lisää :)

2010-07-15

Lisää uusvanhaa.


Koska olen tänä vuonna jo piirtänyt vanhat sarjakuvani lähiölintulistan ja Huukon uudestaan, niin päätin aloittaa alusta myös osastoR41sen. Itse novellin sielutarhuri kirjoitin jo vuonna 2007 ja sen pohjalta tein sarjakuvan osastoR41 muistaakseni vuonna 07-09, mutta jaksoin tehdä sarjaa vain 11 sivun verran.
Pidän kuitenkin novellista hirveästi, joten aloitin kaiken hahmosuunnittelua myöten alusta. Pidin kuitenkin alkuperäisen ajatuksen 'miten tehdä vakavaa sarjakuvaa yksinkertaisella tyylillä', mulla kun on aina ollut tapana tehdä ''vakavat'' sarjakuvat yksityiskohtaisella ja melko realistisella tyylillä, mikä on puuduttavaa, mutta helppoa.
Olen nyt saanut 3 sivua valmiiksi, mutta julkaisen ne vasta, kun olen saanut muutaman muunkin valmiiksi.
hahmoja..

2010-07-13

!



Eilinen maalaus, ensimmäinen työ, jonka olen tehnyt kokonaan pullotussilla ja siveltimellä. Pitää harjoitella vielä enemmän, oli ihan hauska tekniikka.

Tänään meni aamupäivä siivotessa, mutta ehdin myös viimeistelemään yhden työn, jonka skannaan kunhan skanneri taas toimii.. Ja otin myös pari valokuvaa seuraava työtäni varten. Joten kunhan saan mallivalokuvan tulostettua alan duunata ensimmäistä realistista omakuvaa.. Tosin en tiedä vielä teenkö kuvasta näköisen. Musta on hauskaa tehdä malleista/mallikuvista esim. nuorempia tai vanhempia, miehistä naisia ja toisinpäin etc.
Miksi tehdä jotain, joka on jo olemassa valokuvana?
Tässä nyt kuitenkin sen mallikuva:

2010-07-12

back in business

Noniin, täällä taas!
Olen vähän lomaillut arjesta ja taiteilusta, ensin viikonloppuna Tukholmassa ja sitten loppuviikon kullan ja koiran kanssa kolmistaan kotona. Ah.
En ainakaan vielä laita kuvia laivalta tai muualta, vaikka materiaalia kyllä riittäisi! Löytyi kamerasta kaikkea merestä, suklaasta, kermavaahdosta ja mansikoista lähtien.
Purin tänään sitten koko viikon edestä inspiraatiota paperille, nimit. 4 A4:sen verran!
Tässä kolme niistä:



2010-07-02

lucky ? not



Tulin eilen Turusta ja kotiin päästyäni ajattelin aloittaa muutaman isomman duunin, luonnoksia oli kuitenkin kertynyt iso kasa matkalla. Noh, löysin itseni kuitenkin alennusmyynneistä, kauheassa kiireessä, metrinkorkuinen kasa vaatteita sovituskopissa. Itselleni löysin kyllä kaikkea kivaa, kuten reisitaskuhousut, nahkaliivin ja paidan, mutta 'vaihtokaupassa' jäi vahingossa kännykkä sovituskoppiin.
Tämän iloisen asian tajusin tietenkin vasta kotona. Klo 23. Ei muuta kuin nettiin, prisman ja vaatekauppojen numerot paperille ja aamulla sitten klo. 8 soittamaan Prismaan. Eipä löydy.
Sisko ja mutsi lähtivät sitten vaatekauppaan ja heti kun ovet on saatu auki niin kyselemään kadonnutta violettia samsungiani. Kassaneiti kertoi, että oli kyllä yksi kännykkä löytynyt, vaaleanpunainen.
Kiitos siis sille kivalle värisokealle myyjälle, joka antoi ainoan sosiaalisen yhteyteni takaisin.

Loppupäivä meni ravatessa kaupoilla, visiteeraamassa mummoa, ladaten kännykän, kameran, ipodin etc. akkuja, pakaten huomista Ruotsin matkaa varten..
Mitä tämä kaikki siis tarkoittaa; en ehtinyt tehdä yhtään mitään suunnittelemiini tauluihin liittyvää. Tässä kuitenkin näitä luonnoksia: ( *klik klik* - isommaksi)





Huomenna vielä nurmikonleikkuu, lipaston kasaaminen ja lähtö laivalle siskon ja mutsin kanssa. Ugh. Mä todellakin tarvitsen onnea, toivottavasti kotipihalta löytyneet neliapilat auttais (Ne kaikki 9 ) (kts. ylempi kuva)

- Hejdå !