Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-10-25

merkintä # 101.

Jälleen luvassa erittäin mielenkiintoinen kuvapäivi mun viimeaikaisista väkerryksistä, joihin kuuluu Sakkemurun lahja ja kortit, koulun grafiikan kurssin linotöitä ja vilaus maalauksen kakkoskurssin ensimmäisestä työstä. Mmm

Sakelle lahjaksi käsin tehty kirja, jonka sisällä pieni sarjakuva :







Saken syndekortti linolle:



Grafiikan kurssin varsinainen työ linolle:





Lisätöitä edelleen linolle... (Olin hieman nopea.. )




Jaaa~ sitten vielä lopuksi pieni näyte seuraavasta taulusta...


it's gonna be aaawesome

Tänään sitten alkoi syysloma, jonka vietän maalaillen taulua, jotta saan muut kurssilaiset kiinni (mitäs otin taas noin kunnianhimoisen tavoitteen, 2 isoa, yksityiskohtaista taulua yhden kurssin aikana... ) .
Hyvää lomaa kaikille, joilla sitä on nyt!

2010-10-16

?

Terveisiä mummolasta! Nappasin koiran mukaan ja tulin tänne pitkästä aikaa viettämään viikonloppua. (Kotona kyllä odottaa tentti ja koulutehtävät tekemistään, mutta--- )
Jälleen kerran täytyy todeta, että ilman kunnon kirjaa ja maalaustarvikkeita täällä tulee aika pitkäksi. Piti siis keksiä muuta huvitusta ja ajankulua, joten aloin duunailla random pikapilakuvia lehdistä. Yllättävän hauskaa hommaa, en ole ennen nimit. tehnyt pilapiirroksia. Joten:





:'D Ahhaha, mikä ihana harrastus...

Aiemmin päivällä lenkkeiltiin koiran ja kameran kanssa lähimaastossa. Tässä pari snapshottia siltä reissulta;





Ankeaa, karua, kaunista. Ah.
Hmm, jälleen kerran yksi älyvapaa kuvapäivi, jonka lopetan parilla epämääräisellä kuvalla :

Tulevaa taulusarjaa..

Tässä myös...

Luonnoskirjan tuunausta..

etukansi...


-- ja vielä...

Huomenna sitten takaisin kotia ja kouluhommiin. Kiva pitää välillä laiskottelu -viikonloppuja tekemällä kaikkea hyödytöntä ja turhaa.

Mummin seinältä löytyi muuten pelottava taulu, jonka tein tarhassa. Uh.


Koska en nähtävästi osaa tänään luoda mitään järkevämpää, kuin pilapiirroksia -esim. järkevää lausetta, taidan nyt mennä nukkumaan!

Cýa.

2010-10-02

pikapäivi.

Kiire...


- Kiire on jännitteinen tila, jolla on suhde aikaan. Sitä voidaan tarkastella sekä yksilön että yhteisön näkökulmasta.

Kiire on myös henkilökohtaisesti koettu rasittava tunne siitä, että on toimittava liian nopeasti. Jatkuvalla kiireellä on myös ruumiillisia ja henkisiä haittavaikutuksia. Jos kiire saa aikaan unenpuutetta tai ravinnonpuutetta, se voi aiheuttaa välittömiä ruumiillisia vahinkoja esimerkiksi aivoihin. Iso osa jatkuvan kiireen vahingollisuudesta ihmisille johtuu siitä, että ihmisen elimistö suhtautuu kiireeseen kuten henkeä uhkaaviin tilanteisiin. Kiireinen ihminen on jatkuvassa ylivirittyneisyyden tilassa, vaikka tämä tila on tarkoitettu vain hetkellisiin suorituksiin.

Kiire on aina suhteessa toimijan kykyihin. Ei ole kyse kiireestä, jos taitava käsityöläinen osaa tehdä nopeasti esineen. Sen sijaan kiirettä on, kun taidoistaan huolimatta käsityöläinen joutuu työskentelemään ajan suhteen äärirajoilla. -


Niin.. Kiire pitää mut kiinni koulussa ja stressissä, enkä ehdi tyhjentää päätäni välillä omiin töihini. Ne on nyt sitten jääneet; sarjakuvat, taulut ja käsityöt.

Kiire, joka estää mua tekemästä parastani koulussa.

Mitäpä tässä, ei ole nyt sitten muuta näytettävää kuin pari koulutyötä.





Nyt täytyy taas lentää, muru on tulossa ja minä sain vasta univelkaisen pääni ylös sängystä.