Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-12-27

#1


Otin varaslähdön vuoteen 2011 ja uudistin jo blogin ( tuore kansio poltteli liikaa työpöydällä ja kaikki oli valmiina) , joten Siipesistä tuli nyt siipeni. Pieni, mutta merkittävä ero tämän ja ensivuoden välillä.
Jatkossa siis toivottavasti vähemmän koneella kirjoitettua tekstiä ja huonoja kuvia.
Omaksi iloksi ja muistioksi alunperin tarkoitettu blogi on tehnyt kauniin muutoksen parin vuoden aikana, mutta tarkoitus on yhä sama. Sellaisena se toivottavasti myös pysyy.

2010-12-22

Berlin















Kivaa oli, tosin kylmää. Berliinissä on kuulemma viimeksi ollut tähän aikaan vuodesta näin paljon lunta viimeksi 1800 -luvulla! Eli kaupunki oli vähän hämmentynyt ja loskassa sai rämpiä aamusta iltaan. Onneksi otin mukaan NewRock saappaani, joilla voisi kiivetä vaikka Haltin huipulle kaatumatta. Jouluksi kuitenkin kotiin, en olisi kestänyt sitä ihmispaljoutta ja melua enää päivääkään!
Nyt kietoudun villaan ja fleeceen, menen peiton alle lukemaan Sherlockia, maalaamaan ja syömään pipareita.

PS. älkää antako vegetaristille joululahjaksi keittokirjaa, jossa a) ei mainita soijaa b) mainostetaan, kuinka kasvisten syönti ei enää ole tylsää tämän kirjan avulla! Kiitos hei.

2010-12-11

joululahja vinkkejä.


Jos joku ei ole vielä saanut joululahjoja tehtyä, niin paljastan viimevuoden lahjani sukulaisille ja perheelle; itsetehtyjä suklaapaloja ihanissa pakkauksissaan ja tattivaahtokarkkeja koristelluissa hillopurkeissa!

Tarvikkeet:
  • suklaata
  • nonparelleja
  • lahjapaperia (ohutta)
  • foliota
  • hillo- tai pilttipurkkeja
  • kangasta
  • koristenauhaa tai nyöriä
  • teippiä
  • lasi-/ikkunavärejä
  • kynä
  • liimaa
  • esim jääpalamuotti
  • jääkaappi

1. Sulata tarvittava määrä suklaata kattilassa ja kaada sulanut massa esim. jääpala muottíin tai vuokaan. Ripottele päälle nonparelleja ja laita jääkaappiin yöksi.


2. Leikkaa foliosta sopivan kokoisia paloja ja kääri valmiit suklaapalat siististi niihin.

3. Leikkaa lahjapaperista tai koristepaperista karkkikääreen mallisia paloja. Kääri folioidut suklaapalat papereihin, kiinnitä paperi teipillä ja kiedo päät kiinni.




Volá! Laita valmiit karkit paperipusseihin ja kiinnitä vaikka pienellä pyykkipojalla. Pienet kortit saa pyykkipojilla myös kiinni pusseihin!


Sitten karkkipurkit!

1. Pese ja kuivaa purkit, irrota etiketit.

2. Koristele purkit ikkunavärillä sapluunan avulla.

3. Täytä haluamillasi karkeilla (esim. tattikoristeiset purkit tattivaahtokarkeilla. )
Laita kanneksi ympyräksi leikattu kangas ja kiinnitä nyörillä.


4. Tee ruskeasta paperista etikettejä (esim. namppaa/tatteja/karkkia)
kiinnitä liimalla.

Jee! Nyt kaikki askartelemaan syötäviä lahjoja. Itse teen tänä vuonna jotain ihan muuta.. Ne paljastan tietty vasta joulun jälkeen!


PS. Vanhat kiiltokuvat on myös ihania kortti-, karkki- ja purkkikoristeita.


Hou hou hou !

... Eli sitä itseään; Hyvää Joulua!
Tässä pari perinteistä ja kaunista joulukorttia, joita tein tälle vuodelle;







Kiirettä pitää, olen tänään skannannut varmasti yli 500 kiiltokuvaa ( osa n. 100 vuotta vanhoja) kouluprojektia varten ja nyt pitäisi alkaa pakkailla. Lähden ensiviikolla Berliiniin ja alkuviikko on niin täynnä, että ei ehdi laukkuakaan pakata keskiviikkona. Sellaista siis, toivottavasti muilla on rauhallisempaa joulunodotusta!