Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2011-05-31

Hyttysiä ilmassa. ?


Ah, vihdoin kesä. Oma lomani alkoi koulun osalta jo perjantaina, mutta huomenna olisi pitänyt alkaa töidenkin puolesta parin viikon breikki. Niin, olisi pitänyt, ellen olisi saanut etumatkaa lomailuun vatsataudin merkeissä. Käväisin eilen neuvolan tiloissa ja PUF - Aina kun menen lähellekkin pieniä lapsia tai vauvoja sairastun. Poikkeuksetta.  Vai mitä kertoo se, että tämä 19v. pikkukoululainen sairasti vesirokon tänä vuonna. Yh.

No mutta anyways, kun sitten istuin tänään mahdollisimman hiljaa ja liikkumatta pöytäni ääressä, ettei vatsani saisi uutta zumba-kohtausta päätin jatkaa aiempaa koru/koriste -sarjaani Baluba 'jatko-osalla' Baluba - silver  

Aiemmat balubat viime heinäkuulta  -v


Joojoo tässä vähän duunailukuvia, valmistuvat kunhan palaan Turkkusest. Herralla on valmistujaiset ja vissiin muissakin kakkukahvi -bileissä pitäisi käydä.








Sain muuten tuota helvetin myrkyllistä hopeamaalia tassuihini, eikä muuten lähde mihinkään seuraavaan viikkoon. Ehkä pitäisi lisätä hopeinen kynsilakka ja asusteet juhla-asun kanssa, niin ei sitten häiritse... Siis minua.

Blogi on karistelemassa banneristaan kuihtuneita kukkia ja koulunharmaata talvitaustaa pois, sitä odotellessa koitan päästä lomatilaan ja leipoa omatekoista kauraleipää useammin.

2011-05-22

tsirp tsirp

Tiedossa helvetillistä paahtamista loppuun asti, kylmiä sateita niskaan ja kiristyvää matalapainetta perjantaihin asti. Kiitos ja näkemiin.
Tai siis...
Tässä vihdoin valmistunut näyttö 1 eli portfolio 2010-2011 powerpoint, johon piti valita n.10 teosta kouluvuodelta, eli randomisti valittuja koulussa duunailtuja juttuja. Enää ei siis arvioida itse teoksia, vaan nyt portfoliota; ulkoasua, teknistä osaamista, valokuvien ym. laatua, esittylyä pälä pälä.
Huh, mikä stressi ja kiire. Ensiviikolla eri kurssien ja tehtävien deadlineja joka päivälle!
Edes loma ei vielä siinnä silmissä, kun edessä on näin paljon kiirettä ja tekemistä.
Jaksamista vaan kaikille pikku koululaisille viimeisille päiville!


















2011-05-11

död

Huh, kohta on kouluvuosi loppu ja tyylikkäästi (vale) ja puhtaasti (hah) läpi!
Hullu kiire ja stressi painaa päälle koulussa, unettomista öistä ja töistä puhumattakaan. Tänään pitkästä aikaa 'omaa-aikaa' ja sekin koska aamulla lensi laatta ja perkele siihen malliin, että jätin koulun suosiolla väliin.
En ole ehtinyt maalata/piirtää/tuhertaa pitkään aikaan! (Siitä radiohiljaisuus)
Ratkaisin luomisongelmani rikkomalla ja purkamalla asioita, kuten paitoja;




Tänään tuhertelin pahoinvoinnin ja fysiikan raportin välissä lepakoita!
Alkoi vain yhtäkkiä inspata hirveästi nuo koirarottasika -otukset söpöine raajoineen ja nenineen.
mums.






Vielä pari kurssia ja kuukausi töitä niin tää neiti heittää stressit ja vaatteet nurkkaan ja lähtee Sisiliaan!

2011-05-03

Kiirettä pitää koulussa, joten omat projektit ja duunailut ovat jääneet vähemmälle. Koulussa menossa valokuvausta, photaria, indesignia ja graafista suunnittelua ja niihin liittyen tässä vaatemainos -näpertelyä;



Joo, ei ihan mun hommaa : D


Muuten en ole ehtinyt edes kunnolla täyttää luonnoskirjaa tai maalata, mutta polyvoresta innostuneena olen kuitenkin uhrannut 5min. pieniin "asukuviin".







Eipä tässä muuta, tämä neiti lähtee hammaslääkäriin. Iik.