Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2011-11-30

laatukamaa

Joo no näyttäähän se maailma kirkkaammalta täältä macin takaa. 
En vain osaa olla iloinen ja innoissani, että vihdoin sain sen käsiini. En ihan saa uskoteltua itselleni, että oli järkevää "tuhlata" 2000e. koneeseen, vaikka se onkin helvetisti parempi ja lähinnä työkäyttöön. 
Myyjä kysyi tänään, että olenko iPhonea tai -padia ajatellut... Meinasin pyörtyä ja kauhistelin, että en minä nyt semmosia sentään. Uh.


2011-11-29

Palikat

Piirustuksen kurssin satoa. Pastelliduuni 100x70
Vielä kun keksisi miten kuvata näin isoa puuvärityötä järkevästi.

#2








Suttuisia kuvia todisteeksi itselleni, että jotain tapahtuu.
Pääsenköhän ikinä painoon asti... Saatika näyttelyä pystyttämään.

2011-11-23

Haaveiluja

Olen lukenut putkessa Eija Wagerin kirjoja ja ruokkinut Italia-ikävää kohtuuttomaksi. Päätin tänään alkaa opiskella kieltä ja ehkä vielä joskus muuttaa  ainakin matkustaa takaisin.
Ah, miten tuntuukaan, että minut on revitty väärään paikkaan. Tulivuoren varjosta tänne kylmään ja ankeaan ja silti kaipaan ihanalla saarellani Suomen metsiä ja järviä!
Sopeutuminen on elossa pysymisen ehto,  ollut jo aikojen alusta, mutta entä jos olemme hukanneet sen taidon?
Olemme tottuneet muokkaamaan elinympäristöämme tai vaihtamaan sen sopivampaan. Kuulummeko siis minnekään vai onko yhteenkuuluvuuden tunne vain mielihalujemme oikku?
Ja jos ei, jos todella kuulumme jonnekin, niin minä kuulun tulivuoren kupeeseen ja meren rannalle. Voisin tulla sitten lomamatkoille mökille järven rannalle.
Sitä odotellessa untani vartioi seinällä Sisiliasta mukaan matkannut Etnalla asuvan kyklooppin savinen pää.


Pikkusisko ja minä kummisedän kylässä. En saanut vaivaisen viikon aikana edes väriä pintaan, pysyin ihan valkoisena.





 Äh, nyt loppui haaveilu, takaisin karuun todellisuuteen! Töitä, töitä, töitä.
Onneksi jokin vähän edistyykin:









2011-11-22

sekoittamispiste






Huh, onneksi tää jakso loppuu ensviikolla. Sitten huokaisen, siivoan huoneen ja tuhruiset valokuvat kansioista ja keskityn täysillä kirjaan.

2011-11-17

kaukana kaikesta




Avauskuva valokuvauksen kurssin ''näyttelyä'' varten. Tein kaksi kuvareportaasia; toisen Sastamalasta (aiemmat postaukset) ja toisen eräästä Turkulaisesta turvakodista vanhoille juopoille. Ikävä kyllä niihin ei ole lupaa julkistaa yleisölle, mutta tässä kuitenkin näiden kahden kuvareportaasin yhdistyminen näyttelyksi; Kaukana kaikesta


Tuohon vielä otsikko ja kertakäyttökameran kiikutus kehitettäväksi niin avot, kurssi paketissa!
Jaksokin alkaa sitten olla lopuillaan ja pienet suuret paniikit kirjan kanssa.
Niin ja se fiancé veti sitten kärrynpyörää auton kanssa ja tohjoksi koko kaaran. Onneksi ei käynyt mitään sen vakavempaa, mutta omaan stressi-paniikkiin se kyllä lisäsi pisteitä.
Voisin luetella aakkosjärjestyksessä asiat mitkä ovat menneet viime kuukausina pieleen, mutta sanonpahan silti vaan, että huh-huh.
Loppuvuosi vielä duunia kirjan kanssa, koulua ja töitä koko joulun, tammikuussa näyttely ja näytön arviointi ja sitten pitäisi helpottaa pariksi viikoksi... Tai ääh, ei nyt kuvitella liikoja.