Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2012-03-27

Teetä ja suklaata.

Luontaistuotekaupan tee-tilaukseni tuli ja päätin sitten väkästää pienen muistilistan, tietää sitten mitä hörpätä mihinkin 'vaivaan'. 
Raakasuklaa on ihanaa ja clipperin tee- ja kaakaopaketit kauniita. 







2012-03-23

2012-03-22

Angstia

Olen ollut aivan järkyttävässä lukossa kirjan kuvituksen jälkeen. Taiteellisessa umpikujassa, jokavuotisessa tilassani. Yleensä se tulee talvisin ja helpottaa keväisin, mutta on aina yhtä helvettiä. En osaa mitään, kirjoittaa, piirtää, maalata, ajatella, tehdä… Nytkin pieni flunssa on kaatanut mut sängyn pohjalle koko viikoksi! 
Olen väännellyt varovasti 3D -ohjelmalla piikikkäitä objekteja, muodottomia paloja, digitaalisia väkerryksiä. Onneksi tällä kurssilla on vain serigrafian kurssi, jolla tarvitsisi tehdä mitään kokonaisia kuvia. Sinne ne piikikkäät palaset ovat päätyneetkin.
Nyt tunnustelen varovasti taas tekemistä, elämää. Käyn suihkussa ja kaupassa ja koitan olla ahdistumatta muista ihmisistä. Leikin normaalia, syvennyn Julia Cameronin luovuutta käsittelevään kirjaan, kääntelen luonnoskirjaa varovasti käsissäni. Kyselen siltä voisimmeko taas tehdä yhteistyötä.
Noh, ei ehkä vielä. Tänään kuitenkin otin siveltimen reippaasti käteeni ja väänsi pari … taulua, kuvaa, teosta? -Ei, paperia.  Maalasin paperia ja se kesti tuskallisen kauan, monta tuntia… 
Sentään sain jotain aikaan, kyllä se tästä. Taisin saada traumoja kirjasta, ei olisi pitänyt ryhtyä moiseen projektiin keskellä talvea! Itsemurha tai vähintääkin traumaattista. 
Mutta kevät tulee, eihän tästä voi mennä kuin ylöspäin?








2012-03-21

Kameroita

Pistin vähän luonnoksia koneelle, eipä oo muutakaan järkevää tullu tehtyä...




2012-03-14

palikoita ja painajaisia

Mistä päästä näitä palikoita oikein tulee, 
täyttää mun työpöydän,
tursuaa kansioissa,
lojuu laatikoissa,
vaanii nurkissa.


Toisaalta kun on tälläinen inspiraation puute niin on rentouttavaa vain duunailla geometrisia kuvioita. 
Tuleepahan tehtyä jotain...

Pää jumissa,
toivottavasti nään ensiyönä unta jostain paikasta missä on vaan näitä palikoita.
Kunhan ei ainakaan sitä iänikuista kassalinjaa, joka rullaa aina töiden jälkeen mun aivoissa aamuun asti. Ihan sama vaikka heräisi yöllä tai kävisi vessassa, sitten se taas jatkuu
- piip piip piip piip piip -
koko yön se sama 'asiakas' , loputon materian tulva valumassa hitaasti pitkin liukuhihnaa.
Ok, nyt meen nukkumaan.