Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-09-21

argh.

Ah ja voih.
Heräsin puol kuus ja juoksin kouluun, vittuunnuin äidinkielessä, rääkkäsin kipeitä silmiänikeuhkojanipäätäni maalaustunnilla tärpätin kärysssä, tulin kotiin klo 14 ja tein viimetingassa portfoliota yhteen menoon klo 22. asti vittu 8 h !?!?!?!? Ja huomenna on sen esitys ja siitä tuli ihan paska ja sitten vaan et vittu aargh.



Laitan huomenna siitä epäonnen portfoliosta kuvia..
Nyt menen itkemään itseni uneen ja nään unta et kaikki käy äänestään mun lampaan voittoon täällä: http://lambikids.com/#/galleria/kuva < äänestäkää niitä leopardilampaita painamalla I ♥THIS -nappulaa.

mo.



2010-09-20

pidennetty viikonloppu.

Pe - Ma








► uuden kirjan suunnittelua
► sadetta
► Cittarin lastenpäivissä duunissa, taikuri teki mun rakkaalle nallen
► maalia
► uusi lambiz
► monster trucks stuntshow @ Riihimäki
► luonnoskirjojen selailua
► vittu argh.

2010-09-17

2010-09-16

Leopardiz

Noniin! Se on sitten valmis!
Kohta sitä voi äänestää täällä: http://lambikids.com/#/galleria/kuva
Jos siis tykkäät niin käy klikkaamassa I♥This nappulaa : 3








2010-09-15

bää !


Tällä kertaa mulla on päivitystaukoon jopa hyväksyttävä syy; vesirokko.

Niin.. Tässä kypsässä 18 vuoden iässä siis sairastin vesirokon ja se oli todella mukavaa, söin mm. herpes/vyöruusu -lääkkeitä ja käytännössä kylvin mentolspriissä.
Noh muttah, se siitä. Huomenna pitäisi palata kouluun ja arkeen, tänään jäin kotiin siivoamaan ja varmistamaan, että olen varmasti terve (Tässä iässä jälkitaudit ovat kovaa sorttia) ja lopun iltaa kulutin helvetin oudon homman parissa.
Nimittäin; http://lambikids.com Lambiz !!

Tältä se siis näytti paketista avattuna:

ihanaa! Luv it

Ja siinä myös mukana tulleet väripurkit.

Ensin keltainen pohja, sitten oranssia päälle ja punaiset posket...

tidii.

Täplien tausta vaalealla oranssin ruskealla..

Täpliä..


Korvia vaille finito !

Pistän sitten huomenna parempia kuvia valmiista lampaasta leopardin vaatteissa.
Tuskin tolla nyt mitään kilpailuja voitetaan, mutta ainakin se oli hyvää harjoitusta ( ei mitään helppoa hommaa ! ) ja uusia saa kaupasta. Om nom.

Siiiiitten sutasin musteella, terällä ja siveltimellä pitkästä aikaa. Teen liskosen valmiiksi koneella, kattoo sitten kun kerkiää.

Nyt pitäisi kai mennä koisimaan ettäjotta huomenna jaksaa palata kouluun. Huoh, voi sitä asioiden määrää missä oon jääny jälkeen..
Hejdå !

2010-09-03

niisk niisk


Tänään turvonneet imusolmukkeeni ja minä päätimme, että olen aivan liian nuhainen menemään kouluun ja Turkuun samana päivänä, joten valitsin iltapäiväjunan Turkuun ja jäin aamuksi kotiin lepäämään.
Jotta tämänpäivän piirustustuntien hyöty, jota koulussa olisi ollut tarjolla ei menisi hukkaan, päätin tehdä yhden tilaustyön pois alta; haltija/legolas/orlando legolasina/// - piirustus puuväreillä.
Mallikuvana tämä:

Itseeni ei oikein Orlandon pikkupoikamaiset piirteet uppoa, joten onneksi tilaaja oli senverran tuttu, että sain myönnytyksen ja vapauden miehistää ja vanhentaa mallia. Volá!



Tämän jälkeen koitin lievittää syyllisyyttäni tekemällä muutakin tekohyödyllistä, eli tekemällä murulle pannaria. Asiasta ei sen enempää, anteeksi kulta, mutta tänään et saakkaan pannaria!

Tekeillä olisi myös yksi taulu, kun viimein sain haalittua kokoon uudet maalit, kiilapuut, kankaat ja gessot (ym.)


Siitä se lähtee, tässä vähän valöörien hakua...

Että silleen, nyt suihkuun ja Turkkusee!

2010-09-02

2010-09-01

seliseli.

Ei, en ole kuollut.. Aloitin koulun.
Aikaa siis ei oikein muihin, kuin kouluduuneihin jää, joten päivittely on vähentynyt.
Eikä saa unohtaa parisuhdetta ja lepäämistä koulun jälkeen, joten blogi ja muut omat taidehommailut tulee vasta kolmantena, jos aikaa jää.
Voisin tietenkin ratkaista tämän pienen ongelman kuvaamalla koulujuttuja, jaa-a.
Notta ei nyt ihan selittelyksi mene, niin tässä yksi meidän pikku projekteistamme koulun ulkopuolella. Kuvaaja Lise (- > devi ) ja mallina minä, Hämmentävää, mutta tässä nyt yksi kuva siitä sessiosta, jonka tuolta kansioideni kätköistä nopeasti nappasin.

Kuva © Lise

Sitten aikaa on kulunut myös kaupoissa ravaamiseen; Stadista kiilapuut ja maalit, Hyvinkäältä gesso ja niittipyssyyn niittejä, koulusta sain kan kankaita ja volá! Uusia taulupohia on nyt siis terassilla kuivumassa ja uudet kuvat suunnitteilla.
Katellaan, kunhan ensin tästä nuhasta selviää...