Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

anskustaAW

Heippa, olen parikymppinen taideopiskelija Hyvinkään ja Turuun suunnalta. Hyvinkäällä vetää koulu ja Turussa kihlattu, mutta vakituiselta tuntuvaa koloa ei ole vielä löytynyt.
Olen siis vielä hieman rikki, ainakin palasina,
etsien vielä omaa juttuani niin elämässä kuin taiteessakin.
Toivottavasti en löydä sitä...

Rakastan metsiä,
taidetta,
tulivuoria ja kirjoja,
24h maalaus-sessioita,
spektaakkeleja,
merta,
kaikenlaisia eläimiä,
lastenkirjoja,
boa käärmeitä, jotka nielevät elefantteja
sekä
omituisia ihmisiä.


Tätä blogia pidän omaksi ilokseni, ikäänkuin harrastuksena.
Muutamia vuosia sitten taideopiskelujen alkaessa taiteesta tuli tietynlainen työ, tiukkaa otetta ja opiskelua vaativa ammatti ja hiljalleen aloin pitää sitä vähemmän harrastuksena ja enemmän työnä. Nyt siis harrastelen oikeastaan vain kirjojen ja elokuvien pakkomielteistä kuluttamista sekä tietokoneella näpyttelyä,
tosin tänä keväänä ehkä hieman
joogaa...

Tätä 'yksityistä' blogia tosin saavat lukea muutkin ja olen oikeastaan alkanut tykkäillä kommenteista ja siitä, että ehkä joku muukin saattaa vilkaista tätä  arkistointiani omista projekteistani, koulusta ja elämästä.

love,
Ansku.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

sä olet upea, jatka kirjoittamista ja tee sun omaa juttuas. Joskus me ihmiset toimitaan parhaiten silloin kun ollaan vähän paskana. ehkä se tieto et joku päivä me vielä noustaan innostaa jatkamaan eteenpäin, mitä sitten tapahtuisi jos yhtäkkiä kaikki olis hyvin ja täydellistä? hyvää kesää!