Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-03-16

Juhlia ja maaleja.

Huh, synttärit ohi ja edelleen väsyttää. : D
Eli 18v. -bailut pidettiin Helsingin virgin oilissa raappanan ja nopsajalan keikalla! Hyvä meno oli; tanssittiin, juotiin ja juteltiin. Ennen keikkaa käytiin poikaystävän kanssa katsomassa kaksi 3D-leffaa, eli tietenkin Alice in Wonderland ja Avatar !

Lahjojakin tuli ja niistä paras rakkaalta; kassillinen taiteilijatarvikkeita suomalaisesta ja akateemista! Mm. Aqua Promarkerit, luonnoskirja ja hyvää piirustuspaperia.
Täällä yritetään selvästi hemmotella yksi tyttö piloille..
Sunnuntaina oli pakko luovuttaa rakas takaisin Turkuun, mutta maanantai iltana kulta ajoi yli 400km. vain tullakseen tänne syömään iltapalaa ja halaamaan minua. (Ja tuomaan karkkia.)

Joten tästä kaikesta hämmentyneenä, tyytyväisenä ja rakastuneena tein poikkeuksellisesti kaksi lahjaa; toisen tietysti rakkaalle, toisen äidille.
Rajaus puuväreillä, väritys uusilla aqua promarkereilla ja viimeistely valkoisella ja kultaisella lakalla.


SakelleÄidille


Minulla on ollut pari päivää työn alla vähän isompi taulu, jonka sain tänään valmiiksi! Siitä kuvia vähän myöhemmin, Cýa!

Ei kommentteja: