Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-08-09

vuodatus

Noniin, nyt on sitten eka koulupäivä takana...
Hyvinhän se sinänsä meni, kiva koulu ja mukavan olonen luokka. Ainoa vittupää oli tällä kertää - - - minä! ta-daa. Nimittäin tämä innokas opiskelija ei ole nukkunut pariin yöhön kunnolla ja sai juuri labrasta palautetta, että ravintoarvot ja hemoglobiinit alhaalla. Yllätys yllätys.
Joten aliravittuna ja väsyneenä raahauduin kouluun ja koitin pysytellä omissa oloissani ja kuunnella infoa. Piti sitten kai joku oma nimi, asuinpaikka ja harrastuksia koittaa sanoa ääneen ja väsyneissä aivoissa surrasi vain 'harrastukset? .. Taide, musiikki, sarjakuvat, korut, kitara ym. ym. ' ja ulos tuli ''öö, no lenkkeily...''
Että näin, pyydän anteeksi että vaikutin röyhkeältä, tympeältä tai hidasjärkiseltä. Toivottavasti vaikutelman voi muuttaa jatkossa. Äh.

Sitten vielä loppuun yksi tekeillä oleva duuni, hyvin keskeneräinen sellainen:


Ainiin, koirakin sitten sairastuin. Noniin, nyt voin mennä syömään vitamiineja ja häpeämään käytöstäni, kunhan olen ensin käyttänyt sen lekurilla. Adios.

Ei kommentteja: