Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-06-28

Mihin tää maailma on menossa?



Turussa taas, matkalaukullinen maaleja, siveltimiä, tusseja ja papereita mukana. Väsymys on aika helvetillinen, olen vain katsonut LotRin DVD boxeja 8 dvd:n verran, makoillut sängyssä ja koittanut saada jotain aikaan. Olen tehnyt keskivertopaskaa koneella ja piirtänyt sekä maalannut ihan hullua vauhtia; 4-5 sivua sarjakuvaa tai vähintään 2 taulua per päivä. Lopulta putki johti tälläiseen http://huuko.blogspot.com/2010/06/prinsessoja.html (kts. edellinen postaus) joten pidin pari päivää taukoa ja yritin uudelleen:



Elikkäs taulusarjani/ lasten-novelli kuvitukseni ensimmäinen taulu. Akvarellia ja seepian väristä kynää käyttäen tämän väkersin maailman ergonomisimmassa asennossa, eli poikaystävän sängynkulmalla. Muutenkin eilinen oli hirveä, muru lähti töihin kuudelta ja tuli takaisin tänään klo. 7.30 ja on nyt nukkumassa. Vitun aamu-päivä-yö -yhdistelmävuoroargh.
Noh, minä istuin täällä, katsoin leffoja ja unohdin syödä kaikki muut ateriat paitsi aamiaisen... Heräsin sitten aamu kuudelta postinjakajan autoon ja kauheaan vatsakipuun. Muutenkin takana jo huonosti nukuttu yö (lue: 14 yötä) ja yksin vietetty päivä. Eipä se tästä näytä parantuvan, joten isken ton läpyskän huuto.nettiin ja toivon että jotakuta kiinnostaa.
Viikonloppuna lähden sitten Tukholmaan, jos vaikka olisi sitten rahaakin tuhlata esim. meikkeihin ja kunnon vaatteisiin. Tuntuu etten ole kumpiinkaan koskenut moneen kuukauteen. Hmh.

... Ja kyllä, sehän on Tuska viikonloppu, kesän kohokohta, tapahtuma josta puhutaan 6kk ja seuraavat puolivuotta hypetetään tulevaa festaria. Mutta minä olen Ruotsissa!?

Nimimerk. Epäsosiaalinen verkkarikotikissa.

2010-06-23

Prinsessoja

Otin aurinkoa ja maalasin ulkona pari taulua, suunnittelua uuteen sarjaani. (Joka tosin tulee olemaan tussi/akvarelli matskua) Akryylilla pitkästa aikaa..
Oon viimeaikoina ollut totaalisen ihastunut kaikkiin lastenkirjakuvituksiin ym. Omnomnom.
Sori kamala laatu : D

Ainiin, nää voi ostaa täältä vaikkapa lastenhuoneen seinälle : http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?cat=%&seller=albatross1313&status=DN&odir=A


2010-06-22

U-la-laa

myrsky


Äskön väsäsin : D
Alan olla huvittava..

Sadetyttö


Piirtopöytä ja PSE harjoituksia (Ei tule tehtyä tarpeeksi, tämä on vasta kolmas työni piirtopöydän ja koneen kanssa ja sain wacomin ja PSE:n jo jouluna!)

My dog is .. r-e-t-a-r-d...

Arvatkaa kuka tuli kotiin! No PIPSA!!!





*yeaah. home sweet home*



ör.

Jaa-a, tänään ei mikään onnistu.. Nukuin kahteen asti ja koitin aloitella tauluja myyntiin, maalasin koko illan, mutta en saanut mitään julkasemisenarvoista aikaan.
Ja ostin paskan lehden, joka maksoi 15e. hmh.
No muttah, tälläsen pyökin sain aikaan:


Ja mitä mä edes teen koneella klo. 2 yöllä? Höh.
Onneksi koira tulee huomenna kotiin, se kun oli hoidossa melkein 3vk. Pois jaloista, kun muutettiin. Eipä muuta, hyvää yötä, mä meen takas töihin..

2010-06-20

Hola

Siinä olisi nyt sitten venetsialaisia naamioita tarjolla, rajaustusseilla (0,7 ja 0,1) pro markereilla, copiceilla ja PSE:llä on tämä namumies tehty. Volá.




Ja näitä kuvatuksia voi selailla myös uudessa portfoliossani, täällä: http://siipesi.nettisivu.org/


teimpäs sitten nettiportfolion http://siipesi.nettisivu.org/

Ei siellä varsinaisesti mitään uutta ole, mutta siinä se on kuitenkin : D

2010-06-18

töptöptöptöptöp

Ventian mask

(klikkaa suuremmaksi)

Viimeyön tuloksia. Tykkään tästä näin ihan tussityönäkin, mutta väritetty versio sitten myöhemmin, kunhan valmistuu.
Ja oon kai vähän hullu kun jaksoin töpöttää 0,1 rajaustussilla noi pilkut, mutta se on oikeastaan aika rauhoittavaa pääntyhjennys hommaa : D

// 0,7 ja 0,1 tussit

2010-06-17

Lähiölintulista.

HUH! Koko päivän oon väkertäny ja nyt se on valmis!

LÄHIÖLINTULISTA.

1

2

3

4

Sellasta siis tänään..

Vaan ken oli tauri ja kuka sonni ?

En saanut yöllä nukuttua, kuka nyt saisi; uusi talo, iso huone, yksin parisängyssä..
Mulla on siis kerrankin tarpeeksi aikaa poistaa kaikki tyhmät ideat päästä paperille:

Nyt kun mulla on muutenkin ollut projektina piirtää vanhoja Huuko -sarjakuvia uudestaan ( täällä ) niin päätin tehdä myös yhden toisenkin vanhan sarjakuvan uudestaa, siihen kun sain eilen uusia ideoita seuraaviin lukuihin. Tässä vähän vilautusta siitä:


Ensimmäisen luvun sivut on jo tussattu ja skannattu, nyt värittämään! - >

2010-06-16

Tätä taas..


Duunailin tänään kaikkea pientä, testasin uusia tusseja ja tein pikkusiskolle kaksi minitaulua ( 5cm x 7cm)
Tässä siis näitä:

taulut





suunnittelua..

...

...


Eli meidän purjekorvahan se on, Pipsa.
Tahdon sen jo kotiin! *niisk*



Pikkupeikko eksyi samalle paperille koirien sekaan..

Ja loppuun vielä sanoisin että:

.. w t f ?

yeah ..

Jee!

Sain siis paikan ensimmäisestä haku kohdastani, eli Hyvinkään taidekoulusta.
Tietty olen iloinen ja laitoin Hyrian ensimmäiseksi haussa, koska se on järkevintä, mutta lievästi silti harmitti että Hyria hyväksyi minut enkä päässyt Pekka Halosen akatemian graafiselle linjalle. Noh, päätös oli kuitenkin minun, päätin hakea ensisijaisesti Hyvinkäälle ja täältä on hankala kulkea Tuusulaan. Näin siis.
Olen kuitenkin jo opiskellut Halosessa kuva- ja mediataidetta, kiva nähdä muitakin taideopinahjoja.. Ja koulumatkakin on nyt lyhyt, siksi Hyvinkään valitsinkin (laiska kun olen.)

Eli hyvin menee, muutto ohi ja IKEA kärrää tänään ihanan parisänkyni tänne, pääsee eroon onnettomasta patjasta, joka ei ole tarpeeksi pitkä 167 senttiä pitkälle varrelleni.

Ör.

2010-06-15

---

Huh, muutto takana, vielä kun saisi laatikot purettua..
Uusi huone on kyllä upea, iso ja tyylikäs, mutta parasta on se vaatehuone! Ah, ihan kuin pieni makuuhuone. Tällähetkellä siellä on kirjahylly, 2 pitkää rekkiä, hyllyjä ja naulakoita. Vielä mahtuu lipasto ja varmaan sänkykin! Olen rakastunut.

Mitään uutta ei kyllä ole ehtinyt muuttokiireissä tekemään, mutta Huuko tuli taas sivu lisää - > http://huukocomic.blogspot.com/

Palaillaan, kun saan huoneen kuntoon ja jotain aikaan..


2010-06-09

synttärikorttia.


Ensimmäisiä koneella väritettyjä töitä. Syndekortti mutsille, hirveässä kiireessä tehty..

ou

Kevät sarjakuvan päähahmot

Olin jo piirtänyt 2 sivua Kevät -sarjakuvaa, mutta päätin vaihtaa vähän tyyliä.
Joten sitä saa vielä odotella..

Mutta Huukoa tuli uusi luku2. ensimmäinen sivu : http://huukocomic.blogspot.com/

2010-06-05

YOk

YO juhlitaan...

Kahvia.. (?)


..ja rakkautta. (!)


Mikäs helvetin valokuvablogi tästä on tullut. Noh, kai ajanpuutteessa saa postailla valokuvia kun ei ehdi maalailemaan.. Ja pitäähän ihmisten nähdä ketä sivellin heiluttaa! - Tai sitten ei.. Taitaa lukijaluvut romahtaa. (Olen se vähemmän karvainen.)

Sosiaaliset ihmiset vaan dataa, kun muut juhlii :(

uutuutta

Tuunailin vähän ulkoasua, toivottavasti on parempi.
Ainakaan kellään ei voi olla suloisempaa copy -merkkiä kuin tämä:


Copycatit pitää jatkossa loitolla vahtikoira Pipsa (ainakin toivottavasti..)




2010-06-04

-Voi kuvernööri Ratcliffe, olet oikea kultakaivos! -Ah,Phil, sorkkasi ovat niin suloiset!!


Nyt ei ehdi päivittää kunnolla vähään aikaan, huomenna meillä pidetään YO -juhlat ja tasan viikon päästä alkaa muutto tästä käpylästä viimein kaupunkiin.
Tänään ollaan siis kullan kanssa kyykitty perseet pystyssa puskassa ja noukittu kukkia, kieloja ja varpuja pöytäkoristeiksi, siivottu ja pelatty disney triviaa..
En suosittele, se peli aiheuttaa outoja ajatuksia. (kts. kuva ylhäällä)
Voitin tosin.

Eli huomenna siis juhlia ja sitten pakaamista. Miten saan kaikki kynät, maalit ym. rakkaani ehjänä perillä..

Uusi koti ja huone myös pakottaa mut tekemään jotain mitä en muuten saisi aikaan: organisoimaan, järjestelemään ja olemaan siisti. Tod. näk. siis päivitystahtikin parantuu kun kaikki on siistiä ja järkässä. Tai siis kuka jaksaa aloittaa piirtämisen tahi maalaamisen kun pöydällä on 3m kasa paskaa?

viim. 16. pv tulee sitten tulokset koulusta, pääsenkö hyvinkään vai tuusulan taidekouluun vai päädynkö (again) kouluttamattomaksi taiteilijapummiksi.

Elämäni on selkeästi käännekohdassa.