Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-06-28

Mihin tää maailma on menossa?Turussa taas, matkalaukullinen maaleja, siveltimiä, tusseja ja papereita mukana. Väsymys on aika helvetillinen, olen vain katsonut LotRin DVD boxeja 8 dvd:n verran, makoillut sängyssä ja koittanut saada jotain aikaan. Olen tehnyt keskivertopaskaa koneella ja piirtänyt sekä maalannut ihan hullua vauhtia; 4-5 sivua sarjakuvaa tai vähintään 2 taulua per päivä. Lopulta putki johti tälläiseen http://huuko.blogspot.com/2010/06/prinsessoja.html (kts. edellinen postaus) joten pidin pari päivää taukoa ja yritin uudelleen:Elikkäs taulusarjani/ lasten-novelli kuvitukseni ensimmäinen taulu. Akvarellia ja seepian väristä kynää käyttäen tämän väkersin maailman ergonomisimmassa asennossa, eli poikaystävän sängynkulmalla. Muutenkin eilinen oli hirveä, muru lähti töihin kuudelta ja tuli takaisin tänään klo. 7.30 ja on nyt nukkumassa. Vitun aamu-päivä-yö -yhdistelmävuoroargh.
Noh, minä istuin täällä, katsoin leffoja ja unohdin syödä kaikki muut ateriat paitsi aamiaisen... Heräsin sitten aamu kuudelta postinjakajan autoon ja kauheaan vatsakipuun. Muutenkin takana jo huonosti nukuttu yö (lue: 14 yötä) ja yksin vietetty päivä. Eipä se tästä näytä parantuvan, joten isken ton läpyskän huuto.nettiin ja toivon että jotakuta kiinnostaa.
Viikonloppuna lähden sitten Tukholmaan, jos vaikka olisi sitten rahaakin tuhlata esim. meikkeihin ja kunnon vaatteisiin. Tuntuu etten ole kumpiinkaan koskenut moneen kuukauteen. Hmh.

... Ja kyllä, sehän on Tuska viikonloppu, kesän kohokohta, tapahtuma josta puhutaan 6kk ja seuraavat puolivuotta hypetetään tulevaa festaria. Mutta minä olen Ruotsissa!?

Nimimerk. Epäsosiaalinen verkkarikotikissa.

Ei kommentteja: