Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2011-05-31

Hyttysiä ilmassa. ?


Ah, vihdoin kesä. Oma lomani alkoi koulun osalta jo perjantaina, mutta huomenna olisi pitänyt alkaa töidenkin puolesta parin viikon breikki. Niin, olisi pitänyt, ellen olisi saanut etumatkaa lomailuun vatsataudin merkeissä. Käväisin eilen neuvolan tiloissa ja PUF - Aina kun menen lähellekkin pieniä lapsia tai vauvoja sairastun. Poikkeuksetta.  Vai mitä kertoo se, että tämä 19v. pikkukoululainen sairasti vesirokon tänä vuonna. Yh.

No mutta anyways, kun sitten istuin tänään mahdollisimman hiljaa ja liikkumatta pöytäni ääressä, ettei vatsani saisi uutta zumba-kohtausta päätin jatkaa aiempaa koru/koriste -sarjaani Baluba 'jatko-osalla' Baluba - silver  

Aiemmat balubat viime heinäkuulta  -v


Joojoo tässä vähän duunailukuvia, valmistuvat kunhan palaan Turkkusest. Herralla on valmistujaiset ja vissiin muissakin kakkukahvi -bileissä pitäisi käydä.
Sain muuten tuota helvetin myrkyllistä hopeamaalia tassuihini, eikä muuten lähde mihinkään seuraavaan viikkoon. Ehkä pitäisi lisätä hopeinen kynsilakka ja asusteet juhla-asun kanssa, niin ei sitten häiritse... Siis minua.

Blogi on karistelemassa banneristaan kuihtuneita kukkia ja koulunharmaata talvitaustaa pois, sitä odotellessa koitan päästä lomatilaan ja leipoa omatekoista kauraleipää useammin.

Ei kommentteja: