Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2011-08-14

räkää, rähmää ym. eritteitä


Koska minulle ei aiempien kokemusten mukaan ole koskaan riittänyt vain yksi tulehdus kerrallaan olikin vain ajan kysymys, koska kaikki kaulani yläpuolella sijaitsevat osat saisivat jotain osakseen. Edes jo kolmatta aamua rähmineet silmäni eivät saaneet kiintiönäti täyteen, totesimme, että on parasta lähteä päivystykseen. Tärisevänä ja särkyisenä makasin hieman vajaa kaksi tuntia sairaalan laverilla, kunnes hoitaja totesi ettei minussa ole mitään muuta vikaa kuin alhainen verenpaine. Lääkäri taas katsoi että molemmat korvat ovat tulehtuneet, toinen vähän pahemmin, eikö satu? 
No niin, sattui jo alkuviikosta kun edellä mainittu hoitaja totesi jo silloin, että eihän minussa ole muuta vikaa kuin tulehtunut kurkku. Antibiootteja -vihdoin, kotiin lepäämään ja katsomaan leffoja. Lisäksi pitää olla puhumatta ja varoa liian suuria korkeus eroja korvien takia. 
Esimerkiksi sänkyni korkeus merenpinnasta n. 119 m. ja sieltä liian nopea laskeutuminen Hyvinkään maaperälle n. 118 metriä merenpinnasta  aiheuttaa korvien lukkoon menemisen, kipuilua ja päänsärkyä.


Tänään, tapani mukaan, kyllästyin sairaslomailuun ja löhöilyyn. Tällä hetkellä kuitenkin ainoa fiilikseen sopiva puuhailu on rikkominen, purkaminen, leikkaaminen ja repiminen. Niimpä purin parit ompeluksen, leikkelin mesh -kankaisen viittaliivin ja tuhosin yhden villapaidan.
Kannattaa kuulkaas kokeilla, heti helpottaa!

Ei kommentteja: