Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-07-02

lucky ? notTulin eilen Turusta ja kotiin päästyäni ajattelin aloittaa muutaman isomman duunin, luonnoksia oli kuitenkin kertynyt iso kasa matkalla. Noh, löysin itseni kuitenkin alennusmyynneistä, kauheassa kiireessä, metrinkorkuinen kasa vaatteita sovituskopissa. Itselleni löysin kyllä kaikkea kivaa, kuten reisitaskuhousut, nahkaliivin ja paidan, mutta 'vaihtokaupassa' jäi vahingossa kännykkä sovituskoppiin.
Tämän iloisen asian tajusin tietenkin vasta kotona. Klo 23. Ei muuta kuin nettiin, prisman ja vaatekauppojen numerot paperille ja aamulla sitten klo. 8 soittamaan Prismaan. Eipä löydy.
Sisko ja mutsi lähtivät sitten vaatekauppaan ja heti kun ovet on saatu auki niin kyselemään kadonnutta violettia samsungiani. Kassaneiti kertoi, että oli kyllä yksi kännykkä löytynyt, vaaleanpunainen.
Kiitos siis sille kivalle värisokealle myyjälle, joka antoi ainoan sosiaalisen yhteyteni takaisin.

Loppupäivä meni ravatessa kaupoilla, visiteeraamassa mummoa, ladaten kännykän, kameran, ipodin etc. akkuja, pakaten huomista Ruotsin matkaa varten..
Mitä tämä kaikki siis tarkoittaa; en ehtinyt tehdä yhtään mitään suunnittelemiini tauluihin liittyvää. Tässä kuitenkin näitä luonnoksia: ( *klik klik* - isommaksi)

Huomenna vielä nurmikonleikkuu, lipaston kasaaminen ja lähtö laivalle siskon ja mutsin kanssa. Ugh. Mä todellakin tarvitsen onnea, toivottavasti kotipihalta löytyneet neliapilat auttais (Ne kaikki 9 ) (kts. ylempi kuva)

- Hejdå !
Ei kommentteja: