Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2010-07-28

Tyylistä, kirjoista ja pornosta.


En ole pitkään aikaan päivitellyt muuta kuin tauluja ja sarjakuvia, joten nyt jotain muuta. (Tosin sain kyllä osasto R41sen sivun 11 tänään valmiiksi! Lukemaan - > http://huukocomic.blogspot.com/)
Tajusin nimittäin tänään, että minulla on tunnus polyvoressa, tuossa loistavassa ja inspiroivassa tyylin mekassa. Sinne siis menin harjoittelemaan näiden vaatekasojen kaunista sommittelua ja aloitin perus stailauksella; omalla basic koululookilla:

(Tosin kengiksi vaihdan bootsit tai herrainkengät..)

Tyylini perusta näkyy tuossa aika hyvin, sillä ennenkaikkea arvostan laatua, ekologisuutta, tyylikkyyttä, minimalismia, materiaaleista nahkaa, villaa, puuvillaa ym. luonnonmateriaaleja.
Väreistä harmaan eri sävyjä, valkoista ja mustaa (sekä nahassa ruskeaa).

Niinkuin jo helmikuussa (http://huuko.blogspot.com/2010/02/tanaan-olin-intiaani.html !!) vouhotin, muoti ja tyyli ovat mielestäni taidetta jo sinänsä. Enkä puhu nyt massamuotia ja teinilookkia seuraavista pikku hedelmistä, tytöistä ja pojista, vaan ihmisistä, joilla on tahtoa ja rohkeutta pukeutua miten haluavat. Ja tietenkin niistä, jotka luovat niitä nerokkaita mestariteoksia catwalkille, puettuna samankokoisten ja näköisten mallien (=tyhjien taulujen) ylle. Ah!
Itse en pukisi päälleni puoliakaan niistä vaatteista ja asuista, joita ihailen, mutta eikai ihmisen tarvitse kävellä kadulla lempitaulu kainalossa? Minä pidän vain muoti- ja tyyliblogien, muotikuvastojen ja -lehtien, voguen, trendin ym. selaamisesta ja ihastelemisesta.
Mutta päläpälä, toistan samoja asioita, kuin edellisessä merkinnässä (kts. linkki ylempänä.) joten asiaan; syy miksi julkaisen polyvoressa tehtyjä kuviani tms. ei toki tarkoita, että blogini olisi muuntautumassa tyyliblogiksi, not! Minusta vain pukeutumiseni, itsetekemäni korut, vaatteet ja asusteet ovat tavallaan osa taidettani. Se, että suunnittelen korun on minulle sama, kuin maalaisin taulun.
Tuossa Polyvoren kuvassa ei tietenkään ole mitään omia tekeleitäni, enkä edes omista juuri noiden suunnittelijoiden kyseisiä vaatteita ja asusteita, vaan valitsin ne, jotka eniten muistuttavat oman vaatekaappini sisältöä ja ne, jotka ovat hankinnassa. (Luotikoru♥ nahkareppu♥)
Ja loppupeleissä olen vain tosi kiinnostunut eri ihmisten tyyleistä ja arvostan niitä, jotka pukeutuvat miten haluavat ja pitävät tyylinsä, vaikka siinä sivussa vähän kärsisivät - tai paljon, niinkuin minä...

Näin siis tänään, katsotaan nyt mitä saan huomenna aikaan huoneen siivoamisen lisäksi. Kultakin tulee käymään ja kirjoja olisi pino luettavana. Luin muuten juuri Kaikki isäni hotellit - John Irving ja suosittelen kaikille! Aivan loistava kirja, joka vaan paranee loppua kohti.
Nyt menen jatkamaan Wide awaken lukemista (Suosittelen myös kaikille 18v täyttäneille: http://angstgoddess003.livejournal.com/?skip=60&tag=wide+awake ) , paras lukemani ficci ikinä, jos tuollaista nyt ficiksi voi enää kutsua. Nimet vaihtoon, painoon ja kaupan hyllylle! Samalla karttuu enkuntaito, jäänyt vähän heikoksi viimevuosina...
Koitan olla ahkera ja palailla asiaan pikaisesti, ( toivottavasti uuden akryylimaalauksen kanssa, sillä ostin juuri kasan uusia siveltimiä ja putkilon kallista akryylia, hmh! )

Cýa!All u need is ur guitar and keys. (So u can come back ? )Ps. loppuun vielä inpiraation lähteitäni mummoni kasaamasta albumista:rakkautta♥

Ei kommentteja: