Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2012-02-08

memories 1/2


Juuri kun sain saarnattua siitä, että kuka muka alkaa digikuvia selailemaan kansioista ja kovalevyiltä ja muistitikuilta ym. ym. niin sain siitä inspiksen tehdä sitä itse.
Sieltä löytyi aika herkkuja, mm. kansiollinen ikivanhalla digipokkarilla otettuja kuvia, ennen kuin tiesin mitään mistään järkkäreistä tai ISO -luvuista tai syväterävyyksistä tai manuaalisista säädöistä. 
Näissä on sitä jotain huolettomuutta, että nyt vaan kuvaan huvikseni eikä kukaan koskaan näe näitä eikä mitään stressejä teknisistä asioista. (Ei kyllä nytkään, haha.)
Itseasiassa tässä on sitä jotain, jonka olen löytänyt uudelleen kertakäyttökameroista; helppoa ja joka kuva on 'onnistunut' eli ei.Jaaha, bloggerilla on huono aamu. Nämäkin kuvat väittävät olevansa 'alkuperäisen kokoisia' vaikka aiemmin isot kuvat on toiminu hyvin. Houmasin myös, että melkein joka postauksessa on erilainen fontti ja väri. Yhdessä väri muuttui kesken tekstin vaikka luonnoksessa ei näkynyt mitään outoa... 

Ei kommentteja: