Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2012-02-25

Tropiikki keskellä peltoja.

Alan vähitellen heräillä loma-horroksesta. Alkuviikon töiden jälkeen raahauduin Turkuun ja makoillut sohvalla, syönyt, lukenut, syönyt, laiskotellut ja syönyt.
Tänään päätin aktivoitua ja kipaistiin Ruissalon kasvitieteelliisessä kuvaamassa. Itku siellä vain meinasi tulla, koska sisällä oli minulle sopiva täydellinen ilmasto ja bongailin samoja puita ja kaktuksia kuin Sisiliassa. Huoh.
Ulkona on edelleen kylmää ja rumaa.












Putarhasta lisää kuvia myöhemmin, kun pääsen kotiin ja photoshopin ääreen.
Gimp on kuitenkin ihan kiva, mutta omaa konetta on ikävä.
Laiskottelun ohella olen testaillut uutta Olympus SZ-10 pokkaria ja mikä pettymys! Toisella avauskerralla koko kamera tilttasi, vilkutti lumisadetta ja jumittui.
Löytyy 3D kuvausta, kalansilmää ja 18x zoomi, mutta ei! Häviää kirkkaasti ensimmäiselle pokkarilleni, joka on jo melkein 10 vuotta vanha! Mikä näitä nykyajan pokkareita vaivaa, lupailevat kuun taivaalta mutta laatu näyttää olevan paskaa sijoitti sitten 20 tai 200e. kameraan. Huoh, etsintä jatkuu. Olisi kiva kuitenkin kantaa jotain pientä ja kevyttä aina mukana järkkärin sijaan. Onneksi ASP -filmit ja filmipokkari kulkevat mukana helposti.


Ei kommentteja: