Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2012-02-07

Terveisin vihainen harrastelijavalokuvaaja.

Aah, pussillinen uusia filmejä.
Näitä on sitten tulossa joka kuukausi elokuuhun asti, jolloin vanhentuvat. Pistän järkkäri-paran hyllylle, kunnes ilmat lämpiävät ja saan(han) uuden objektiivin 20v. lahjaksi. (Ainakin itseltäni.)
Kävin ensin kyselemässä hintona valokuvausliikkeestä, jota en ennen ole käyttänyt. Näytin tätä APS -filmiä ja vastaukseksi sain kunnon tilityksen ' emme kehitä noita, kauhean kallista, käytä digiä, maksaa hirveästi, epäegologista, älä vaan kuvaa noille! Osta vaikka kertakäyttökamera salamalla '. Yritin väliin pistää jotain filmien fiiliksestä ja digikuvauksen perfektionismia tavoittelevasta jäykästä, yllätyksettömästä ja turvallisesta kuvauksesta. (Ei sillä, että voisin elää ilman järkkäriäni, filmit vaan on mulle ihan uusi rakkaus ja onhan siinä tunnetta!)
Noh, minähän en turvallisuutta kaipaa ja olen jo kokeillut kertakäyttökameroita. Mikä sen parempaa kuin, että etsin ei osoita oikein, kuvat tulevat mistä sattuu, osa tuhoutuu, valotus ja tarkennus ei toimi ja kehittäminen on helvetin kallista... Siis ainakin ne tulee laitettua paperille, kuka nyt saa inspiksen, että nytpä selailen kaikkia ihania valokuvamuistoja kovalevyltä ja kaikista ainutlaatuisista hetkistä on sata sarjakuvauksella otettua kuvaa eri kulmista.
Pyh.
Kävelin siis luotto liikkeeseninaapuriin ja kuulemma maksaa n.4e enemmän kuin 'tavallisen' filmin kehitys. Nämäkin kaunokaiset vanhentuvat elokuussa ja sitten ei ehkä ole tulossa enää lisää. Siihen loppuu sitten APSin satu... Toivottavasti kuitenkaan ei.
Tehän teette siellä valokuvaus busineksen ihmeellisessä maailmassa niitä uusia polaroideja ja kaikenmaailman lomographyn hipsteri-filmejä niin laittakaa APSejakin tulemaan. Kiitos.Sitten jotain akryylisuttuja sille taulupohjalle, johon yritin neljä kertaa aloittaa joululahjaa rakkaalle.
Se on tietenkin etna.2 kommenttia: