Huuko elsewhere

________ Tumblr ________________ Deviantart ________ Behance ____ Design/fashion -blog ____Polyvore ____________ Harhakuva ___________ __flickr

2012-02-06

Sisäinen kevät.

Sain sittenkin elämän päästä kiinni ennen kevättä. Harvinaista, en ole ennen herännyt 'talviunesta' ennen lumien sulamista ja aurinkoa.
Tosin on tässä pari järkevää syytäkin.
Ensinnäkin aloitin joogan, mikä sen tehokkaampi tapa saada stressiä ja selkäkipuja kuriin.
Lisäksi myös fysioterapia on alkamassa ja pelkkä tieto skolioosin ja eriparijalkojen aiheuttamien kipujen helpottamisesta auttaa kipuun ja mieleen... Noh, ainakin mieleen.
Ruokavalio, kasvissyönti, vihreä tee kahvin sijaan ja luomu vaan auttaa. Ensimmäinen talvi ilman lihaa, vähemmän huonoja rasvoja ja valkoista sokeria, makeutusaineita ja ilman päihteitä. Mitään tipatonta tammikuuta, koko vuosi samaan syssyyn.
Oon myös siivonnut, käyttänyt kirkasvalolamppua ja lukenut hirveät kasat kirjoja. Itseasiassa 40kg täyttä tekstiä tänä vuonna, kysykää vaikka hartioiltani.


Kyllä tää tästä, vielä se inpsis sieltä tulee. Kuitenkin tällä hetkellä korkeakoulu ja mahdolliset oman alan duunit on aika kaukana. Kirjan julkaisun jälkeen on aika tyhjä olo ja vaikka ohjaajanikin sanoi, että pitäisi olla ylpeä, niin olen vain pettynyt.
Keskityn nyt vain kouluun, terveyteen ja töihin niin siitä se sitten taas rullaa.
Isolla punaisella kynällä kirjoitin lapulle tärkeän lauseen itselleni:
" Inspiration usually comes during work,
rather than before it. " 
Madeleine L'Engle
... Ja jottein kuulosta liian hipiltä, niin olen tietty nauttinut myös niistä 'arjen pienistä iloista', kuten kolmesta parista uusia kenkiä, merinovilla neuleista, naistenlehdistä ja säilöntäaineettomasta lakusta sekä kasasta ale -kirjoja.
Vielä kun pääsisi uloskin nauttimaan lenkkeilystä ilman, että naama jäätyy irti.


Ilmoittauduin muuten monta viikkoa sitten buzzadorin kamppanjaan, joka saapui tänään. Sieltähän sitten tuli yli kilo hiustenhoitoaineita. Ainiin, harmi vaan, että vedin pään taas sileäksi toissapäivänä…
 (Ei huolta buzzador -porukka, mulla on laboratoriohiiriä täällä testaamassa mun puolesta!)

Löysin muuten eurolla niitä filmejä, joiden piti olla loppu kokonaan, koska niitä tekevä viimeinen tehdas tuhoutui Japanin tsunamissa. Täältä tullaan ihanat, karkeat, söhryiset filmikuvat!
Filmit tosin vanhentuu elokuussa, joten filmikuvia luvassa.Oho, tulipas höpöteltyä. No, näköjään kun kuvapuoli ei inspiraation puolesta pelaa, niin tulee sanoja.Ei kommentteja: